Kennemerhart Behandeling en Begeleiding

Ergotherapeut

Binnen de sector Behandeling & Begeleiding is er een vacature ontstaan voor een ergotherapeut voor 20 uur per week. Jouw werkplek bevindt zich in een modern revalidatiecentrum in de binnenstad van Haarlem.

Jouw werk

Als ergotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten op verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde en het verstrekken van voorzieningen aan cliënten na verwijzing van de specialist ouderengeneeskunde.

Er wordt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van je verwacht, waarbij terugval op collegae mogelijk is. De functie spreidt zich uit over de diversiteit van doelgroepen in Kennemerhart. Deze specifieke vacature focust zich op bewoners met niet aangeboren hersenletsel en revalidanten.

De vakgroep ergotherapie bestaat uit 20 ergotherapeuten die werkzaamheden verrichten ten behoeve van de woonafdelingen, de geriatrische revalidatie, de dagbehandeling en werkzaamheden ten behoeve van de extramurale behandeling. De vakgroep ontwikkelt zich steeds verder, uitgaande van de veranderingen binnen de ouderenzorg. Wij verwachten van kandidaten dat zij mee willen en kunnen groeien in deze ontwikkelingen en veranderingen binnen de vakgroep als een uitdaging zien. Na het eerste jaar kan het zijn dat je op een van de andere locaties van Kennemerhart gaat werken waarbij je mogelijk een deel van je uren ook in de eerste lijn gaat inzetten. Dit is afhankelijk van de behoefte.

Dit ben jij

  • Naast een HBO-diploma ergotherapie is ervaring in de ouderenzorg gewenst.
  • Je bent initiatiefrijk en er wordt een flexibele houding verwacht ten aanzien van het organiseren van je werkzaamheden. Je hebt een ondernemende instelling en je vindt het leuk om te netwerken en het vak verder te profileren.
  • Je hebt goede sociale vaardigheden, waarbij klantgerichte benadering en servicegerichte houding van belang zijn. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Ervaring met het werken met diverse computerprogramma’s is vereist.

 

Wij bieden

Kennemerhart vindt het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Daarom investeren we graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen we voor goede arbeidsomstandigheden. Je hebt alle ruimte om jouw werk als medewerker welzijn op jouw manier vorm te geven. Zo draag je samen met de mensen met wie je werkt bij aan de vernieuwing van Kennemerhart. Verder kun jij, behalve op een team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s, rekenen op:

  • Een salaris, afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 55 (€3.418,94 - €4.906,49), conform CAO VVT
  • Een aanstelling voor 20 uur per week voor een jaar met de intentie tot verlening naar een vast contract
  • Naast je basissalaris ontvang je een vakantie-uitkering van 8% van je jaarsalaris, een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris én een kerst- en pinksteruitkering; 
  • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; 

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Kennemerhart komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor deze functie werven wij gelijktijdig in- en extern, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben. 

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

316246728

Regio:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

€ 3.418,94 - € 4.906,49

Startdatum:

20

Locatie:

Haarlem

Contactpersonen:

Kantooradres: