Kennemerhart Behandeling en Revalidatie

(Senior) Teamleider Revalidatie

Kennemerhart zoekt een gedreven (Senior) Teamleider Revalidatie In deze veelzijdige functie geef je leiding aan enthousiaste collega’s, waarbij je actief betrokken bent bij het uitrollen van het beleid van Kennemerhart.

Wil jij een essentiële rol spelen in een modern revalidatiecentrum in het centrum van Haarlem met kleinschalige revalidatiegroepen en bijdragen aan de vernieuwing van onze organisatie? 

Jouw werk als (Senior) Teamleider Revalidatie

Geriatrische revalidatie is kortdurende, multidisciplinaire, op herstel gerichte zorg voor een groep kwetsbare cliënten die na een ziekenhuisopname en vanuit huis voor revalidatiebehandeling worden opgenomen bij Kennemerhart, met als doel om de cliënten terug te laten keren naar de thuissituatie.  De Janskliniek staat midden in het centrum van Haarlem en wordt verbouwd tot een modern revalidatiecentrum met mogelijkheden voor ambulante revalidatie. Er komen 93 bedden voor kortdurende opname waarbij diverse doelgroepen een plek kunnen hebben. De Janskliniek biedt tevens de mogelijkheid om te wonen voor cliënten met NAH. Er is een nauwe samenwerking met het behandelcentrum en we werken binnen de revalidatie met gespecialiseerde behandelaren. De doelgroep van de revalidatie is passend bij de ontwikkelingen. Onze expertise is reeds jaren het revalideren na CVA; met multi- en cognitieve problematieken. Daarnaast bieden wij ook palliatieve zorg.

 

In de veelzijdige functie van (senior) teamleider geef je leiding aan betrokken enthousiaste collega’s . Jij regelt samen met jouw team de zorg en behandeling van onze cliënten. We zijn op zoek naar een (senior) teamleider die het beste uit zijn/haar team naar boven haalt en houdt van bouwen. Een stevige persoon die zorgt dat het volledige team nieuwsgierig genoeg is en blijft. Dit doe je in een informele werksfeer, waar goed onderling overleg en samenwerken de sleutel is tot een succesvolle zorgverlening. Daarnaast richt je je op uitdagende thema’s waaronder steeds complexere revalidatiezorg, een snel veranderende zorgmarkt, financieringsstromen en kwalitatieve doorontwikkeling van je teams.

 

Samenwerken met partijen binnen én buiten de organisatie gaat jou goed af en je bent een echte verbinder met een warme zakelijkheid. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wet- en regelgeving binnen de zorg en revalidatie. Dit helpt jou bij het signaleren van kansen binnen de organisatie en daarbuiten. Voor jou is het duidelijk dat de zorg van de toekomst vraagt om een open houding ten aanzien van samenwerken en innovatie. Jouw team neem je hierin mee!

Dit ben jij

Wij zoeken een (senior) teamleider die sterk is om in contact te zijn met het team en hen mee te nemen in veranderingen. Jij bent gedreven in het bouwen van teams in een nieuwe omgeving en ziet dat ondernemerschap en resultaatgerichtheid belangrijk is voor de Revalidatie. Daarbij is flexibiliteit en mee kunnen bewegen en inspelen op wat nodig is noodzakelijk. Je staat naast een ervaren teamleider en samen leiden jullie als een eenheid de revalidatie waarbij je elkaar versterkt en aanvult. 

  • Je hebt een hbo-werk en denkniveau, mogelijk aangevuld met een managementopleiding;
  • Je hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring als leidinggevende (bij voorkeur in de zorg);
  • Je bent een coachende leider en weet je team te enthousiasmeren en te motiveren;
  • Je kan zelfstandig projecten uitvoeren zowel binnen de locatie als overstijgend;

Wij bieden

Kennemerhart vindt het belangrijk dat je plezier hebt in je werk. Daarom investeren wij graag in jou en jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt bij ons alle ruimte om jouw functie vorm te geven en bij te dragen aan de vernieuwing van onze organisatie. Ook kun je rekenen op:

  • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in schaal FWG 55 of 60 minimaal €3.418,94 en maximaal €5.593,19 conform CAO VVT op basis van een 36-urige werkweek
  • Een contract voor 32 uur
  • 8% vakantietoeslag
  • 8,33% eindejaarsuitkering 
  • Een kerst- en pinksteruitkering 
  • Reiskostenvergoeding, conform CAO VVT
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn 

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Kennemerhart komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor deze functie werven wij gelijktijdig in- en extern, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

599933848

Regio:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

€3.418,94 - €5.593,19

Startdatum:

32

Locatie:

Haarlem

Contactpersonen:

Kantooradres: